TRENING ZA AMBASADORE DIJALOGA EU-a S MLADIMA

Želiš biti dio aktivnih mladih ljudi koji pridonose razvoju politika za mlade? Zanima te saznati sve o Dijalogu Europske unije s mladima i biti dio onih koji ga promoviraju? 📢 Ako su tvoji odgovori DA  i ako imaš slobodna dva dana prijavi se i sudjeluj na treningu za “Ambasadore Dijaloga Europske unije s mladima”.

Udruga Zamisli kroz  Regionalni info centar za mlade Zagreb u suradnji sa Savjetom mladih Vlade Republike Hrvatske 🇭🇷 organizira trening za ambasadore Dijaloga Europske unije s mladima, a kao doprinos konzultacijama koje provodi Nacionalna radna skupina za Dijalog Europske unije s mladima.

🗓 Datumi održavanja: trening će se održati od 12. do 13.8.2019. godine
📍 Mjesto: u Centru za mlade grada Zagreba
👩‍🏫 Trener: Svjetlana Marijon
👥 Sudionici: Do 16 osoba koje rade s mladima (djelatnici udruga mladih i za mlade koji rade s mladima – voditelji/koordinatori klubova, centara i/ili info centara za mlade, članovi savjeta mladih ili djelatnici ustanova koji rade s mladima) koji žele organizirati konzultacijske aktivnosti za provedbu Dijaloga Europske unije s mladima.

🎯 Ciljevi treninga:
– 💪🏻Osposobiti sudionike za ulogu ambasadora Dijaloga Europske unije s mladima
– 📚Naučiti sudionike o Dijalogu EU-a s mladima, kako se provodi u Hrvatskoj i EU te kako provesti aktivnosti Dijaloga uz predloženu metodologiju 7. ciklusa Dijaloga
– 💬Simulirati korištenje metoda Dijaloga Europske unije s mladima u svrhu učinkovitog uključivanja mladih u lokalne aktivnosti u njihovom okruženju
– ⁉️Pronaći odgovor na pitanje: Koji su učinci Dijaloga EU-a s mladima na politike od važnosti za mlade na svim razinama
– 🔎Istražiti i naglasiti ulogu mladih u procesima donošenja odluka na svim razinama
– 👉Razmjenjivati iskustva u radu i izazovima s kojima se sudionici susreću👈
– 💡Osmisliti individualne aktivnosti za provođenje Dijaloga EU-a s mladima

PROGRAM
📌 Prvi dan, 12.8.2019. od 09:00 do 17:00
Uvod
DIJALOG EU-a S MLADIMA
📌Drugi dan, 13.8.2019. od 09:00 do 17:00
METODE PROVEDBE, Izrada osobnog plana provedbe aktivnosti u lokalnoj zajednici, Prezentacija osobnog plana, Komentari predstavljenog osobnog plana, Završna evaluacija.

Prijavi se putem OVOG LINKA  koji je dostupan do 8. kolovoza kada je rok za prijave sudionika. Svi prijavljeni dobiti će potvrdu o sudjelovanju do 9. kolovoza u 14:00 sati, a u slučaju većeg broja prijavljenih redoslijed se u obzir redoslijed prijava i motivacija sudionika.

Radujemo se suradnji!

Scroll to Top