O .

Pogledajte AKTIVNOSTI iz Centra za mlade  grada Zagreba

Upoznajte PARTNERE Centra za mlade grada Zagreba

Kontaktirajte naš TIM u Centru za mlade grada Zagreba

O PROJEKTU

Svrha projekta Centar za mlade grada Zagreba je osnivanje i djelovanje Centra, mjesta za provedbu široke lepeze aktivnosti mladih i za mlade u lokalnoj zajednici najvećeg Hrvatskog grada. Svrhu ćemo ostvariti provedbom aktivnosti osnivanja centra, lociranja prostora u užem centru u kojemu će centar djelovati, uređivanja i opremanja prostora, svečanog otvaranja i njegovog svakodnevnog rada.

Projekt provodi Udruga ZAMISLI s 30 partnera. Info centar za mlade Zagreb je mjesto gdje besplatno i bez prethodne najave možeš doći kako bi ti pomogli pronaći informacije do kojih ne možeš sam/a. Namijenjen je mladima od 15 do 29 godina. Imaš li pitanja u vezi obrazovanja, zapošljavanja, zdravlja, volontiranja, kulture i umjetnosti, mobilnosti ili socijalne politike i prava, tu smo.

Europska unija je razvila niz alata i resursa za jačanje mladih među kojima ističemo:

Garancija za mlade – je novi pristup u rješavanju pitanja nezaposlenosti mladih osoba, kojim se sve osobe mlađe od 25 godina (u RH mlađe od 30 godina!) nastoji što brže aktivirati na tržištu rada.

Youth wiki – je europska online enciklopedija na području nacionalnih politika mladih. Platforma je sveobuhvatna baza podataka o nacionalnim strukturama, politikama i aktivnostima koje podupiru mlade ljude.

Europski portal za mlade – nudi europske i nacionalne informacije koje su od interesa mladih ljudi na području Europe.

Pokreni video

NAŠE USLUGE

Kroz Centar za mlade grada Zagreba se razvijaju i pružaju besplatne usluge informiranja i savjetovanja mladih u skladu s potrebama zajednice. Info centar za mlade usluge individualnog i grupnog karaktera pruža od ponedjeljka do petka od 9.30 do 21.30 sati, po potrebi subotom i nedjeljom od 16.30 do 21.30 kada se mogu provoditi grupne aktivnosti informiranja. Info centar za mlade ima Voditeljicu koja je ujedno i Voditeljica centra za mlade grada Zagreba.

Kako sve do nas?

Dođi nas posjeti u uredovno vrijeme u Centru za mlade grada Zagreba. Nalazimo se na adresi Gajeva 2, III. kat. Nije potrebna prethodna najava, samo navrati.  Također, sve naše usluge su besplatne.

Možeš nas kontaktirati putem Facebooka ili e-maila cmzg@zamisli.hr

Možeš i telefonom na +385 (0)91 154  54 00

Scroll to Top