Poziv na FestiVol – Zagreb Volonterski festival

Syncro Synergy Croatia priprema se za drugo izdanje FestiVol – Zagreb Volonterskog festivala, koji će se održati u četvrtak 12. rujna 2019. od 11h nadalje, u Centru za mlade grada Zagreba.
Nastavak na događaj iz ožujka, FestiVol 2.0 ima za cilj promoviranje volontera kroz razne događaje.
Ovaj događaj bit će prilika za sve posjetitelje da se upoznaju na koje sve načine volonteri pridonose našoj zajednici kao i o tome kako volontiranje pomaže samim volonterima da se razviju na profesionalnoj i osobnoj razini.

FestiVol 2.0 će biti prilika za sve udruge (NVU) da promoviraju svoj rad javnosti, ali i također prema drugim udrugama. Dakle, ako ste vi jedna od udruga koja bi htjela sudjelovati na FestiVol javite nam se jer mi baš vas tražimo.

Glavne aktivnosti FestiVol 2.0 će biti:
– Sajam udruga – sve udruge će imati mogućnost predstaviti sebe i svoj rad na štandu, na kojem mogu prezentirati svoje promo materijale, slike, letke itd.
– Radionice -sve udruge će imati priliku organizirati radionice kako bi upoznale posjetitelje sa svojim radom na zabavan i interaktivan način.
Također će biti organizirane aktivnosti koje će imati za cilj predstaviti volontiranje i njegove prednosti za društvo – po uzoru na metodologiju neformalnog učenja i YouthPass certifikata (certifikat kojeg dobiju svi sudionicu Erasmus+ projekta). Fokus će biti na tome kako prezentirati nove kompetencije i vještine u svojem životopisu.
Za vrijeme festivala udruge će također imati priliku upoznati se sa trenutnim volonterskim projektima udruge Syncro, posebice s našim kratkotrajnim volonterskim projektima (eng. short-term) u kojima sudjeluju volonteri različitih dobnih skupina te koji promoviraju multikulturalnost u društvu.

Ako želite postati naš partner na FestiVol festivalu, kontaktirajte udrugu Syncro na sljedeću email adresu: festivol@synergy-croatia.com.
U poruci navedite u kojim aktivnostima biste Vi i Vaša udruga htijeli sudjelovati (sajam, radionice ili oboje).
Ukoliko želite saznati kako je to izgledalo na prethodnim FestiVol festivalima, posijetite nas na
sljedeće web stranice:
https://www.synergy-croatia.com/festivol
https://www.facebook.com/festivolzagreb/
Syncro Vas željno iščekuje! Javite se kako bi zajedno sudjelovali na FestiVol 2.0.

Scroll to Top