Poklon paketi za djecu u Centru za mlade grada Zagreba

Predstavnici tvrtke Huawei Technologies d.o.o. i ambasador brenda Marin Čilić uoči Božića su u sklopu projekta “1000 dreams” korisnicima udruge ZAMISLI uručili 200 komada knjiga i slikovnica te 200 komada raznih edukativnih igračaka ukupne vrijednosti 73.000 kuna.

“Ovo nije samo donacija za Udrugu ZAMISLI, ovo je i priča koja povezuje i kojom ćemo povezati naše mlade suradnike u Centru za mlade grada Zagreba, a djeci u različitim ustanovama izmamiti osmijeh na licu”! Izjavila je Svjetlana Marijon, predsjednica Udruge ZAMISLI.

Centri za mlade se osnivaju u svrhu promocije socijalne uključenosti i borbe protiv siromaštva te bilo kojeg oblika diskriminacije. U njima različiti stručnjaci nude svoje usluge besplatno, a mladi dolaze samostalno i bez prisile.

Nadamo se da će i drugi podržati rad Centra i dati svoj vid podrške našem svakodnevnom radu, socijalnom uključivanju mladih i borbi protiv siromaštva te bilo kojeg oblika diskriminacije.

Ako si mlada osoba (15 do 29 godina) i surađuješ s vrtićem, bolnicom i/ili udrugom koja radi s djecom s teškoćama u razvoju, iskoristi priliku i preuzmi poklon kod nas u Centru te ga proslijedi i razveseli mališane. Poklanjamo slikovnice i didaktičke igračke, a za početak svoj prijedlog kome će ići pokloni pošalji putem ovog linka.

O preuzimanju ćemo te kontaktirati.

Podjela poklona traje od naše do Kineske nove godine (1. do 25. siječnja). Broj poklona je ograničen stoga požuri – tko prvi njegova djevojka!

Centar za mlade grada Zagreba osnovala je Udruga ZAMISLI u partnerstvu s trideset organizacija uz financijsku potporu Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Photo by: Sanjin Kaštelan/Pixsell

Scroll to Top