Online radionica prezentacijskih vještina

Sigurno se možeš sjetiti barem jedne situacije u životu kada si nešto trebao/la prezentirati grupi ljudi – vršnjacima, kolegama u školi ili na faksu, na poslu itd. Kako je bilo? Je li moglo biti bolje?

Važnost dobrih prezentacijskih vještina očita je u situacijama prezentiranja seminara, rada u prodaji ili u medijima. Međutim, ove nam vještine trebaju svakodnevno – kada prezentiramo sebe, svoje ideje, razmišljanja itd.?

Kako se dobro pripremiti za prezentaciju? Kako učinkovito prenijeti svoju poruku? Kako prezentirati sebe u što boljem svjetlu? Što s tremom? Mijenjaju li se pravila prezentacije u online svijetu?

Prijavi se na online radionicu prezentacijskih vještina i saznaj odgovore na navedena pitanja. ? Prijaviti se možeš preko linka: https://tinyurl.com/ycb58rgh, a rok za prijave je srijeda, 8. srpnja, do 12 sati.⏰

Na radionici može sudjelovati maksimalno 20 sudionika, a u slučaju većeg broja prijavljenih, sudionike ćemo odabrati na temelju motivacije navedene u obrascu.

Prednost pri sudjelovanju imaju mladi od 15 do 30 godina s područja grada Lepoglave, Ivanca i okolice.

Radionicu provodi Nezavisna udruga mladih u suradnji s Udrugom Zamisli u sklopu projekta Info-centar za mlade Lepoglava koji je sufinanciran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Scroll to Top