Imam ideju! – online prezentacija Projekata solidarnosti i kako ih prijaviti

Želiš biti pozitivna promjena u društvu? Znaš li grupu osoba kojima je potrebna pomoć? Ako misliš da znaš što nedostaje tvojoj zajednici i želiš nešto poduzeti oko toga, možda možeš svoju ideju realizirati kao Projekt solidarnosti!

Projekti solidarnosti dio su programa Europske snage solidarnosti, i omogućuju skupini mladih ljudi da preuzmu inicijativu i potaknu konkretnu promjenu u svojem okruženju.

Imam ideju! će biti trosatna online prezentacija na kojoj će djelatnici Agencije za mobilnost i programe EU pojasniti aktivnost Projekti solidarnosti i kako prijaviti projekt, predstaviti primjere dobre prakse u Hrvatskoj te dati svima priliku da u otvorenom razgovoru dobiju povratnu informaciju za svoju projektnu ideju. Svi zainteresirani će moći ostati u kontaktu s djelatnicima AMPEU-a koji će im pomoći u pripremi projektnog prijedloga kroz savjetovanje nakon samog događaja.

Prezentacija će se održati putem platforme Zoom, u četvrtak 3. rujna od 10 do 13 sati. Događaj je namijenjen mladim osobama ili predstavnicima udruga ili drugih organizacija. Za registraciju je dovoljno ispuniti prijavnicu, a rok za prijave je srijeda 2. rujna u 15h.

Izvor: www.europskesnagesolidarnosti.hr/

Scroll to Top