Trening aktivnog traženja posla

Centar Sirius u našem Centru organizira besplatan trodnevni trening aktivnog traženja posla, 26., 27. i 28. listopada od 10 do 13h.

Polaznici će na radionici dobiti uvid u funkcioniranje tržišta rada i osvijestiti potreban prikladan stav i motivacijske odrednice prema procesu traženja posla.

Nadalje, opremit će se savjetima, konkretnim primjerima i alatima važnim za traženje posla. Kroz radionicu će moći naučiti nešto i o čestim pogreškama u procesu traženja, kako ih sami ne bi ponavljali.

Radionica se temelji na iskustvu rada s velikim brojem mladih ljudi u procesu pronalaska prvog posla ili posla nakon duljeg razdoblja nezaposlenosti.

Prijave su preko linka:

https://forms.gle/7QwrStKUd6Hny5ccA

Rok je do 23.10. u podne.

Zbog epidemioloških mjera, broj sudionika je smanjen.

Voditelj radionice je Danijel Bićanić:

,,Završio sam diplomski studij na Odsjeku za psihologiju, FFZG-a 2011. godine s temom u području psihologije obrazovanja. Od tada sam zaposlen u Siriusu – centru za psihološko savjetovanje, edukaciju i istraživanje, organizaciji civilnog društva kojoj je cilj pružati psihosocijalnu podršku raznim društvenim skupinama u potrebi. Tijekom svog radnog angažmana najviše sam fokusiran na rad s mladima, posebno onima koji imaju manje mogućnosti, nezaposleni su, imaju nedoumice u donošenju važnih životnih odluka i dr.

Do sada sam vodio brojne projekte koji se tiču rada s mladima, a posebno bih istaknuo projekte Youth Job Clubs – Pilot Project in Sisak Moslavina County i Klub za zapošljavanje mladih Sisak u sklopu kojih su osnovani klubovi za zapošljavanje mladih koji im pružaju podršku u prijelazu iz obrazovnog sustava na tržište rada. Mladima i djeci podršku pružam i kroz proces profesionalnog usmjeravanja kojeg s radošću provodim u prostorima naše udruge. Osim rada s mladima, istaknuo bih i provedbu brojnih evaluacija projekata i programa (obično EU financiranih) koju provodim kao nezavisni vanjski evaluator. Svoja znanja i kompetencije u radu s ljudima trenutno nadograđujem kroz pohađanje druge godine edukacije iz bihevioralno-kognitivnih terapija.”

Date

26 lis 2020 - 28 lis 2020

Time

10:00 - 13:00

Više informacija

Prijavi se
Centar za mlade grada Zagreba

Lokacija

Centar za mlade grada Zagreba
Zagreb, Gajeva 2
Kategorije
Centar Sirius

Izvoditelj aktivnosti

Centar Sirius
Website
https://cmzg.info/konzorcij-portfolio/centar-sirius/
Prijavi se
Scroll to Top