Online radionica o invaliditetu-iz prve ruke!

Albina Žnidar i Denis Marijon već više od deset godina provode radionice o invaliditetu. Albina je slijepa osoba, Denis je osoba u invalidskim kolicima, na taj način interaktivno i iz prve ruke otvaraju teme i odgovaraju na mnoga pitanja koje često ostaju nepostavljena.

Do sada su proveli više od 600 radionica u vrtićima, osnovnim školama, srednjim školama i fakultetima.
Ovim putem pozivamo vas na zoom interaktivno predavanje gdje ćemo u ležernom tonu ukratko proći teorijski dio, praktični dio – što i kako rade osobe s invaliditetom, što mogu, što ne mogu, što rade drugačije; i na kraju – obrnut ćemo uloge pa će sudionici moći postavljati pitanja o invaliditetu, a Albina i Denis će odgovarati.

Prijavi se za radionicu putem linka:
https://forms.gle/FmoBnxou5ixdT4vu7
Rok za prijave je 29.6. u podne. Tada ćeš na mail dobiti link za sudjelovanje.

Radionica će se odvijati preko Zoom aplikacije koja se može besplatno skinuti na pametni telefon ili kompjutor:
https://zoom.us/download

Kontinuiranim projektom „Iskustvom i znanjem do jednakosti“ Savez SUMSI već niz godina održava edukacije o invaliditetu u osnovnim školama po cijeloj Hrvatskoj. Ovim načinom izvođenja stručno iskustvenih radionica za učenike i indirektno za nastavnike iskustvom koje kroz osobno posjedovanje invaliditeta izvoditelji projekta imaju, te stručnim znanjem (profesorica rehabilitatorica) voditeljice istih, potičemo i educiramo sve sudionike na ravnopravno i adekvatno ponašanje i odnošenje prema osobama s invaliditetom.
Projekt je financiran od strane Grada Zagreba te Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Date

30 lip 2020

Time

10:00 - 11:00

Više informacija

Prijavi se
Kategorije
Prijavi se
Scroll to Top