Kako se ocjenjuju projekti_online radionica

Iza nas je već nekoliko ciklusa radionica pisanja projekata, a sada idemo korak dalje. Što se događa nakon što osmisliš projekt i pošalješ ga? Kako se on boduje i ocjenjuje? Što o ocjenjivanju treba imati na umu već kod samog osmišljavanja projekta? @Svjetlana Marijon, predsjednica Udruge Zamisli i voditeljica projekta Centar za mlade grada Zagreb, podijelit će s tobom svoje bogato iskustvo niza uspješno ocijenjenih projekata. Na radionici ćeš saznati teoriju u pozadini, a imat ćeš priliku i vježbati naučeno, i to na pravom primjeru projekta.

Svjetlana Marijon je jedna od osnivačica Udruge ZAMISLI i predsjednica sve ove godine djelovanja od 2005. godine. Višegodišnje iskustvo prikupljeno je svakodnevnim radom i osobnim proživljavanjem situacija koje se u literaturi ne mogu pronaći. Upornost, odlučnost i ustrajnost odlika su njenog rada, a to je doprinos činjenici da sebe vidi u mirovini u koju će otići iz Udruge ZAMISLI.

Prijavi se preko linka:

https://forms.gle/A1GBMMovCfrA6md8A

Rok za prijave je 11.5. u podne. Tada ćeš na mail dobiti link za sudjelovanje. Radionica će se odvijati preko Zoom aplikacije koja se može besplatno skinuti na pametni telefon ili kompjutor:

https://zoom.us/download

Date

12 svi 2020

Time

16:00 - 17:00

Više informacija

Prijavi se

Etikete

Projektna prijava
Kategorije
Udruga Zamisli

Izvoditelj aktivnosti

Udruga Zamisli
Website
https://cmzg.info/konzorcij-portfolio/udruga-zamisli/
Prijavi se
Scroll to Top