Kako se ocjenjuju projekti_online radionica

Evo nam još jedne online radionice Kako se ocjenjuju projekti!

Iza nas je već nekoliko ciklusa radionica pisanja projekata, a sada idemo korak dalje. Što se događa nakon što osmisliš projekt i pošalješ ga? Kako se on boduje i ocjenjuje? Što o ocjenjivanju treba imati na umu već kod samog osmišljavanja projekta?
Odgovore na ova pitanja saznaj na besplatnoj online radionici, gdje ćeš dobiti i praktičan zadatak za kod kuće. Zajedno s voditeljicom, dogovorit će se još jedan termin.

Svjetlana Marijon, predsjednica Udruge Zamisli i voditeljica projekta Centar za mlade grada Zagreb, podijelit će s tobom svoje bogato iskustvo niza uspješno ocijenjenih projekata. Na radionici ćeš saznati teoriju u pozadini, a imat ćeš priliku i vježbati naučeno, i to na pravom primjeru projekta.
Svjetlana Marijon je jedna od osnivačica Udruge ZAMISLI i predsjednica sve ove godine djelovanja od 2005. godine. Višegodišnje iskustvo prikupljeno je svakodnevnim radom i osobnim proživljavanjem situacija koje se u literaturi ne mogu pronaći. Upornost, odlučnost i ustrajnost odlika su njenog rada, a to je doprinos činjenici da sebe vidi u mirovini u koju će otići iz Udruge ZAMISLI.

Prijavi se preko linka:
https://forms.gle/A1GBMMovCfrA6md8A
Rok za prijave je 18.5. u podne. Tada ćeš na mail dobiti link za sudjelovanje.
Radionica će se odvijati preko Zoom aplikacije koja se može besplatno skinuti na pametni telefon ili kompjutor:
https://zoom.us/download

Date

19 svi 2020

Time

16:00 - 17:00

Više informacija

Prijavi se
Kategorije
Udruga Zamisli

Izvoditelj aktivnosti

Udruga Zamisli
Website
https://cmzg.info/konzorcij-portfolio/udruga-zamisli/
Prijavi se
Scroll to Top