Ja umjetnik?!

U svakom od nas leži jedan umjetnik. Otkriveni ili neotkriveni talent. Uspavano dijete koje teži za kreativnošću, stvaranjem i gradnjom. Umjetnost nije samo za one talentirane, nije samo ekskluzivitet onih najboljih i najuspješnijih. Važno je umjetnost prepoznati u svemu što radimo, gledamo, slušamo. Umjetnost je i u malim stvarima i naoko običnim životnim događajima.

Stoga probudimo malenog kreativca u sebi i uljepšajmo ovaj svijet!

Primijenit ćemo različite kreativne igre kojima zapravo projiciramo svoj unutrašnji svijet i pokazujemo neke svoje osobine.  Radionica služi tome da se sudionici opuste, dožive sebe na jedan drugačiji način “van okvira” i granica koje nas priječe u razigranosti, autentičnosti i otkrivanju sebe.

Gabriela Lakić je studentica 5. godine socijalnog rada na Pravnom fakultetu u Zagrebu:

”Prolazila sam kroz različite volonterske aktivnosti koje su mi dale dodatnog iskustva i praktične vježbe za moju buduću struku 🙂 . Bavila sam se glumom kroz srednju školu i fakultet u sklopu Studentskog kazališnog studija. Kreativne tehnike i osmišljavanje radionica su moja velika strast. S kreativnim tehnikama imala sam se priliku upoznati kroz različite kolegije na faksu i psihodramske radionice. U slobodno vrijeme obožavam osmišljavati različite psihološke, interaktivne i umjetničke igre za rad u grupi, pisati (motivirajuće citate, kratke pričice), crtati.

Date

16 stu 2019

Time

19:00 - 20:30

Više informacija

Prijavi se

Etikete

Osobni razvoj
Centar za mlade grada Zagreba

Lokacija

Centar za mlade grada Zagreba
Zagreb, Gajeva 2
Kategorije
Prijavi se
Scroll to Top