Izradi svoj IKIGAI – online radionica

Ikigai se smatra japanskom tajnom dugog i sretnog života, to je sreća zbog neprestane zakupljenosti!

Drugim riječima to je smisao života ili ono zbog čega svaki dan ustajemo s veseljem. 

Značanje: IKI – biti živ, GAI – ono što je vrijedno!

IKIGAI označava preklapanje četiri životne kvalitete – ono što čovjek voli, u čemu je dobar, što svijetu treba i sve za što može biti plaćen. 

Prijavi se za besplatnu online radionicu i izradi svoj IKIGAI. 

Link za prijave:

https://forms.gle/JwnsmFRC9PxexVJs6

Rok za prijave je 10.5. u podne. Tada ćeš na mail dobiti link za sudjelovanje. Radionica će se odvijati preko Zoom aplikacije koja se može besplatno skinuti na pametni telefon ili kompjutor:

https://zoom.us/download

Potrebno je pripremiti A4 papir i šarene pisalice 🙂

 

Radionicu vodi Aleksandra Štingl – savjetnica za odnose s javnošću s više od 15 godina agencijskog iskustva u odnosima s javnošću. Bavi se strateškim planiranjem, izradom komunikacijskih i marketinških strategija, osmišljavanjem i realizacijom različitih događanja, izobrazbom u odnosima s javnošću i  kriznom komuniciranju, osmišljavanjem promotivnih materijala, razvijanjem sadržaja za Internet stranice i društvene mreže, upravljanjem odnosima s medijima te osmišljavanjem i provođenjem javnih informacijskih kampanja. Vodila odnose s javnošću za naručitelje iz javnog i privatnog sektora iz područja energetike, farmacije, turizma, IT-a i dr.  Do sada je kao komunikacijski i marketinški stručnjak vodila i sudjelovala na više od 20 projekata sufinanciranih sredstvima Europske unije te brojnim projektima Svjetske banke.  

Date

11 svi 2020

Time

16:00 - 17:00

Više informacija

Prijavi se
Kategorije
Prijavi se
Scroll to Top