FestiVol – Zagreb Volonterski festival

Syncro Synergy Croatia priprema drugo izdanje FestiVol – Zagreb Volonterskog festivala, koji će se održati u četvrtak 12. rujna 2019. od 11h nadalje, u Centru za mlade grada Zagreba.

Nastavak na događaj iz ožujka, FestiVol 2.0 ima za cilj promoviranje volontera kroz razne događaje.

Ovaj događaj bit će prilika za sve posjetitelje da se upoznaju na koje sve načine volonteri pridonose našoj zajednici kao i o tome kako volontiranje pomaže samim volonterima da se razviju na profesionalnoj i osobnoj razini.

FestiVol 2.0 će biti prilika za sve udruge (NVU) da promoviraju svoj rad javnosti, ali i također prema drugim udrugama.

Posjetitelji festivala, moći će sudjelovati u:

– Sajmu udruga – udruge predstavljaju sebe i svoj rad na štandu

– Radionicama

Također će biti organizirane aktivnosti koje će imati za cilj predstaviti volontiranje i njegove prednosti za društvo – po uzoru na metodologiju neformalnog učenja i YouthPass certifikata (certifikat kojeg dobiju svi sudionicu Erasmus+ projekta). Fokus će biti na tome kako prezentirati nove kompetencije i vještine u svojem životopisu.

Za vrijeme festivala posjetitelji će također imati priliku upoznati se sa trenutnim volonterskim projektima udruge Syncro, posebice s našim kratkotrajnim volonterskim projektima (eng. short-term) u kojima sudjeluju volonteri različitih dobnih skupina te koji promoviraju multikulturalnost u društvu.

Ako želite sudjelovati na FestiVol festivalu kao jedna od udruga, kontaktirajte udrugu Syncro na sljedeću email adresu: festivol@synergy-croatia.com.

U poruci navedite u kojim aktivnostima biste Vi i Vaša udruga htijeli sudjelovati (sajam, radionice ili oboje).

Ostali posjetitelji prijavljuju se putem našeg standardnog obrasca.

Date

12 ruj 2019

Time

11:00 - 21:00

Više informacija

Prijavi se

Etikete

Volontiranje
Kategorije
Syncro–Synergy Croatia

Izvoditelj aktivnosti

Syncro–Synergy Croatia
Prijavi se
Scroll to Top